Filippa HolmérULI Geoforum har under våren rekryterat Filippa Holmér som kommunikatör på halvtid till kansliet. Filippa har tidigare arbetat som informatör hos Nacka kommun. Hon har en kandidatexamen i Journalistik från Södertörns Högskola och har under våren kompletterat tidigare studier vid Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala för kandidatexamen i biologi.

Läs mer

olakabergOla Kåberg är sedan 13 mars ny projektledare inom IS/IT hos Agima i Stockholm. Ola har lång erfarenhet inom tekniska utvecklingsprojekt av olika storlek, som projektledare samt i andra ledande befattningar. I sina tidigare roller har Ola jobbat med Agila projekt och lagt mycket arbete runt kravhantering. 

 

 


Tipsa oss!

Vilka andra har bytt jobb? Tipsa oss gärna!

Om du har bytt jobb eller om din organisation rekryterat någon ny inom området geografisk information/geografisk IT kan ni sprida nyheten via ULI Geoforum. När du mejlar oss, skicka gärna med ett foto, citat och beskrivning av tjänsten samt tidigare anställning/utbildning. Allt är förstås frivilligt.

agima alicia porcar 400Alicia Porcar har den 27 mars anslutit till Agima i Stockholm i rollen som projektledare inom verksamhetsutveckling. Alicia har lång erfarenhet inom geografisk IT, både från privata och offentliga verksamheter, i roller som projektledare, kundansvarig och gruppchef. Alicias specialområden är systemutveckling, GIT-relaterade implementationsprojekt och systemförvaltning. Alicia är en naturlig ledare med en stark organisationsförmåga som brinner för kvalitet och service.

markus ek 400Markus Ek har den 1 mars anslutit sig till Agima i Stockholm i rollen som projektledare inom ledning och styrning. Markus har lång erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen och har under många år varit ledare inom både kommunala och privata organisationer. Markus har stor erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete, utvecklingsprojekt och verksamhetsutveckling och har arbetat både enligt ISO-standarder och enligt principerna inom lean. Markus har mångårig erfarenhet av arbete med strategiska utvecklingsfrågor samt affärs- och verksamhetsplaner inklusive mål- och förbättringsarbete. Markus har en mycket god kunskap om den politiska processen och hur en kommun fungerar.

Visa mer

nyhetsbrev 580

 lediga jobb banner 580