markus ek 400Markus Ek har den 1 mars anslutit sig till Agima i Stockholm i rollen som projektledare inom ledning och styrning. Markus har lång erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen och har under många år varit ledare inom både kommunala och privata organisationer. Markus har stor erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete, utvecklingsprojekt och verksamhetsutveckling och har arbetat både enligt ISO-standarder och enligt principerna inom lean. Markus har mångårig erfarenhet av arbete med strategiska utvecklingsfrågor samt affärs- och verksamhetsplaner inklusive mål- och förbättringsarbete. Markus har en mycket god kunskap om den politiska processen och hur en kommun fungerar.

barbro sundstromNu är det klart att Barbro Sundström blir chef för sektor samhällsbyggnad i Ale kommun. Barbro kommer tillträda sin nya tjänst den 1 mars. Hon har de senaste fem åren arbetat som förvaltningschef för samhällsbyggnad i Alingsås kommun.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och forma Ales framtid tillsammans. Ales unika förutsättningar, infrastrukturen på plats, en tillväxt på tre procent och oslagbart läge. Det gäller att ta vara på byggviljan hos exploatörerna och tillsammans skapa framtidens bästa platser att bo på och verka i, säger Barbro Sundström, tillträdande chef för sektor samhällsbyggnad.

joakim mix 400Joakim Mix är ny som projektledare och verksamhetsutvecklare inom Agima i Jönköping. Joakim har drygt 25 års erfarenhet av jobb inom IT-området, där han de senaste tio åren främst haft uppdrag som Service Manager och Projektledare. Då Joakim har en bakgrund både som konsult och anställd inom privat sektor har han erfarenhet från många olika branscher och uppdrag av varierande storlek och karaktär. Joakim är van med planering, uppföljning och att leverera mot uppsatta mål.

sanna sparr olivier 300Sanna Sparr-Olivier är ny som gruppchef, projektledare, verksamhetsutvecklare inom Agima i Stockholm. Sanna har lång erfarenhet från geodatabranschen samt en stor kunskap om samhällsbyggnadsprocessen och om att arbeta i en politiskt styrd organisation. Hon har även lång erfarenhet som chef och ledare med fokus på förändringsledning och utveckling av verksamheter samt projektledning och styrning. Sanna är målinriktad, strukturerad och bra på att se möjligheter i att effektivisera processer och hur man på bästa sätt använder tillgängliga resurser.

Visa mer

nyhetsbrev 580

 lediga jobb banner 580